Welkom

Welkom op de homepage van gymnastiekvereniging Sport en Vriendschap te Wierden. Wij willen ons graag even aan u voorstellen.

De Vereniging

De gymnastiekvereniging Sport en Vriendschap is opgericht 10 mei 1930. Wij zijn al meer dan80 jaar actief in Wierden. Sport en Vriendschap is een van detwee gymnastiekverenigingen in onze gemeente.

Meer dan 475 leden komen iedere week naar de gym. Onze gym-, turn- en streetdancelessen worden gegeven in degymnastiekzaal aan de Wilhelminastraat. Voor de jeugd is het turnen de hoofdzaak en voor de senioren dames het bewegen op muziek (bommen). Bij de heren trimclub wordt er hoofdzakelijk volleybal gespeeld. Ook bestaat er een zeer enthousiastespringgroep van jongeren die trainen in de turnhal in Rijssen. Zij nemen deel aan landelijke wedstrijden van de KNGU.

De toestelselectie bestaat uiteen groep enthousiaste meiden(pre-instap t/msenior). Zij nemen deel aan wedstrijden van de bond ( KNGU ).

Regelmatig wordt er een uitvoering georganiseerd. De meest recente uitvoeringis gehouden in mei 2011 metals thema'Musicals'. Het was een spetterende show. Zet u mei 2014 alvast in uw agenda, wantdan zullen onze ledenu weer laten zien wat ze kunnen.    De sponsoren van Sport & Vriendschap Wierden
Fotoalbum

Nieuws


Vernieuwd bestuur

Vernieuwd bestuur

Sinds 1 januari is Sport & Vriendschap samen gegaan met de turnafdeling van GV Omhoog. Al enige tijd zijn enkele ...
DVD Uitvoering te bestellen

DVD Uitvoering te bestellen

De DVD van de uitvoering is klaar! Wil je deze ook hebben? Dat kan! In de gymzaal hangt een lijst waar je je naam op kunt ...
Oproep voor oud-selectieleden!

Oproep voor oud-selectieleden!

Op 17 mei 2014 geeft gymnastiekvereniging Sport & Vriendschap haar uitvoering. Zo is het idee ontstaan om alle ou...
S&V door naar districtsfinale turnen Heren!

S&V door naar districtsfinale turnen Heren!

Afgelopen zaterdag vond de 2e plaatsingswedstrijd van het heren turnen in IJsselmuiden plaats. Vanuit...

Agenda


Nog geen agenda-items aanwezig in de database.