Welkom

Welkom op de homepage van gymnastiekvereniging Sport en Vriendschap te Wierden. Wij willen ons graag even aan u voorstellen.

De Vereniging

De gymnastiekvereniging Sport en Vriendschap is opgericht 10 mei 1930. Wij zijn al meer dan80 jaar actief in Wierden. Sport en Vriendschap is een van detwee gymnastiekverenigingen in onze gemeente.

Meer dan 475 leden komen iedere week naar de gym. Onze gym-, turn- en streetdancelessen worden gegeven in degymnastiekzaal aan de Wilhelminastraat. Voor de jeugd is het turnen de hoofdzaak en voor de senioren dames het bewegen op muziek (bommen). Bij de heren trimclub wordt er hoofdzakelijk volleybal gespeeld. Ook bestaat er een zeer enthousiastespringgroep van jongeren die trainen in de turnhal in Rijssen. Zij nemen deel aan landelijke wedstrijden van de KNGU.

De toestelselectie bestaat uiteen groep enthousiaste meiden(pre-instap t/msenior). Zij nemen deel aan wedstrijden van de bond ( KNGU ).

Regelmatig wordt er een uitvoering georganiseerd. De meest recente uitvoeringis gehouden in mei 2011 metals thema'Musicals'. Het was een spetterende show. Zet u mei 2014 alvast in uw agenda, wantdan zullen onze ledenu weer laten zien wat ze kunnen.    De sponsoren van Sport & Vriendschap Wierden
Fotoalbum

Nieuws


Oproep voor oud-selectieleden!

Oproep voor oud-selectieleden!

Op 17 mei 2014 geeft gymnastiekvereniging Sport & Vriendschap haar uitvoering. Zo is het idee ontstaan om alle ou...
S&V door naar districtsfinale turnen Heren!

S&V door naar districtsfinale turnen Heren!

Afgelopen zaterdag vond de 2e plaatsingswedstrijd van het heren turnen in IJsselmuiden plaats. Vanuit...
Hoera een meisje geboren!

Hoera een meisje geboren!

Juf Anuschka is bevallen van een dochter. We feliciteren het gezin van harte met de komst van Yoëlle. Wilt ...
Filmpje Training Rijssen

Filmpje Training Rijssen

We zijn in Rijssen alweer druk aan het trainen met de springgroep. Het wedstrijdseizoen staat er aan te komen, dus genoeg ...

Agenda


Nog geen agenda-items aanwezig in de database.