Welkom

Welkom op de homepage van gymnastiekvereniging Sport en Vriendschap te Wierden. Wij willen ons graag even aan u voorstellen.

De Vereniging

De gymnastiekvereniging Sport en Vriendschap is opgericht 10 mei 1930. Wij zijn al meer dan80 jaar actief in Wierden. Sport en Vriendschap is een van detwee gymnastiekverenigingen in onze gemeente.

Meer dan 475 leden komen iedere week naar de gym. Onze gym-, turn- en streetdancelessen worden gegeven in degymnastiekzaal aan de Wilhelminastraat en aan de Marjoleinlaan. Voor de jeugd is het turnen de hoofdzaak en voor de senioren dames het bewegen op muziek (bommen). Bij de heren trimclub wordt er hoofdzakelijk volleybal gespeeld. Ook bestaat er een zeer enthousiastespringgroep van jongeren die trainen in de turnhal in Rijssen en in de IISPA in Almelo. Zij nemen deel aan landelijke wedstrijden van de KNGU.

De toestelselectie bestaat uiteen groep enthousiaste meiden(pre-instap t/msenior). Zij nemen deel aan wedstrijden van de bond ( KNGU ).    De sponsoren van Sport & Vriendschap Wierden
Fotoalbum

Nieuws


Foto's individuele wedstrijden online

Foto's individuele wedstrijden online

De foto's van de wedstrijden van afgelopen zaterdag staan online! De foto's van de ochtend wedstrijd z...
Hermien benoemd tot

Hermien benoemd tot "Lid in de Orde van Oranje Nassau"

Vanochtend om half 10 was Hermien uitgenodigd voor een vergadering over een nieuwe sportzaal op het gemeentehuis. ...
Johan Krake stopt als penningmeester

Johan Krake stopt als penningmeester

Na 36 jaar in het bestuur gezeten te hebben zitten de werkzaamheden er voor Johan Krake sinds gisteravond op. Op de ledenv...
Vernieuwd bestuur

Vernieuwd bestuur

Sinds 1 januari is Sport & Vriendschap samen gegaan met de turnafdeling van GV Omhoog. Al enige tijd zijn enkele ...

Agenda


Nog geen agenda-items aanwezig in de database.